Stewart Ellis SE-700L Soprano Sax

 • Завршна обработка: висок сјај
 • В – саксофон
 • Навртки за фино подесување
Категорија

Опис

 • Алт саксофон
 • Предна F-клапна
 • Висока Fis–клапна
 • Висока G–клапна
 • Прилагодлив држач за палец
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • В – саксофон
 • Завршна обработка: златна нијанса / висок сјај
 • Футрола

Овој прекрасен инструмент е вистинскиот избор за сите сериозни музичари кои сакаат да го подигнат своето музицирање на ново ниво.

Со својот елегантен и префинет дизајн, SE-700L не само што ќе ви го привлече погледот, туку ќе ве маѓепса со својот топол и полн звук. Изработен од висококвалитетен месинг и со златно-лак завршница, овој саксофон нуди совршен баланс помеѓу стил и функционалност.

Неговата неверојатна интонација и прецизност овозможуваат беспрекорно свирење, без разлика дали изведувате соло или свирите во ансамбл. Леснотијата со која може да се произведе секој тон, заедно со удобниот прстен систем, ќе ви овозможи да се фокусирате на музиката и да ги изразите вашите емоции на најдобар можен начин.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов