Stewart Ellis SE-700LC Soprano Sax

 • Предна F–клапна
 • Висока Fis–клапна
 • B-саксофон
Категорија

Опис

 • Сопран саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Демонтажен корпус
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Предна F–клапна
 • Висока Fis-клапна
 • B-саксофон
 • Завршна обработка – златна нијанса / висок сјај
 • Футрола

Stewart Ellis SE-700LC сопран саксофонот е инструмент кој нуди комбинација од убавина, квалитет и извонреден звук. Без разлика дали сте на почетокот од вашето музичко патување или сте веќе искусен саксофонист, овој модел ќе ви овозможи да ја изразите својата музичка креативност на најдобар можен начин. SE-700LCе вистински избор за сите кои сакаат да имаат саксофон кој нуди многу повеќе од очекуваното.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов