Stewart Ellis SE-710N Alto Sax

 • Прилагодлив држач за палец
 • Es-саксофон
 • Демонтажен корпус
Категорија

Опис

 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Es-саксофон
 • Завршна обработка: пониклен 
 • Демонтажен корпус
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување на клапни
 • Граверски отисок на корпусот
 • Двоен притискач на ниска B и C-клапна
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Прилагодлив држач за палец
 • Футрола

Stewart Ellis SE-710N нуди богат и топол тон кој плени со својата јасност и длабочина. Совршен за изразување на секој музички стил, овој саксофон Ви овозможува да ја пренесете вашата музичка визија со ненадмината прецизност.

 

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов