Stewart Ellis SE-710RC Alto Sax

 • Завршна изработка: бакар / висоок сјај
 • Прилагодлив држач за палец
 • Навртки за фино подесување
Категорија

Опис

 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Двоен притискач на ниска В и C-клапна
 • Демонтажен корпус
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Es-саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Двоен притискач на ниска B и С-клапна 
 • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов