Stewart Ellis SE-720L Tenor Sax

 • В–саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Luciano Pisoni кожици
Категорија

Опис

 • Предна F–клапна
 • Висока Fis–клапна
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • В–саксофон
 • Тенор саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Завршна обработка: висок сјај 
 • Демонтажен корпус
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • Двоен притискач на ниска B и C-клапна
 • Футрола

Stewart Ellis SE-720L тенор саксофонот е изработен од врвни материјали, овој саксофон гарантира долг животен век и стабилност на звукот, дури и при интензивна употреба.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов