Stewart Ellis SE-740L Soprano Sax

 • Luciano Pisoni кожици 
 • Граверски отисок на корпусот
 • B-саксофон
Категорија

Опис

 • Сопран саксофон
 • Завршна изработка: висок сјај
 • Предна F-клапна
 • Висока Fis-клапна
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Навртки за фино подесување на клапни
 • Граверски отисок на корпусот
 • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов