Stewart Ellis SE-760L Sopranino Sax

  • Завршна обработка: висок сјај
  • Сопранино саксофон
  • Luciano Pisoni кожици
Категорија

Опис

  • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
  • Сопранино саксофон
  • Завршна обработка: висок сјај
  • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов