Stewart Ellis SE-820 Clarinet

  • Boehm систем
  • Luciano Pisoni кожици
  • Прилагодлив држач за палец
Категорија

Опис

  • Изработка на корпус: ABS
  • Посребрена механика
  • Варијабилен штимонг 440 – 442 херци
  • Boehm систем
  • Luciano Pisoni кожици
  • Прилагодлив држач за палец
  • Футрола

Кларинетот Stewart Ellis SE-820 е вистински бисер во светот на музичките инструменти, кој плени со својот елегантен дизајн и извонредни перформанси. Овој кларинет е создаден за оние кои бараат врвен квалитет и исклучителен звук, совршен за сите нивоа на музичари – од почетници до професионалци.

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов