Stewart Ellis SE-910L Alto Sax

 • Завршна обработка: висок сјај
 • Luciano Pisoni кожици 
 • Es – саксофон
Категорија

Опис

 • Предна F–клапна
 • Висока Fis–клапна
 • Luciano Pisoni кожици со метален резонатор
 • Es–саксофон
 • Алт саксофон
 • Прилагодлив држач за палец
 • Завршна обработка: висок сјај 
 • Демонтажен корпус
 • Метален прицврстувач на корпус и тело
 • Навртки за фино подесување
 • Граверски отисок на корпусот
 • Двоен притискач на ниска B и C-клапна
 • Футрола

Дополнителни информации

Марка

Stewart Ellis

Состојба

Нов