Yamaha YFL-J40 Flute

28.000 ден

 • Second Hand Product
 • Оffset G механизам
 • Посребрени корпус и глава
Категорија

Опис

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Инструмент од втора употреба
 • 40-години јубелејно издание на YAMAHA флејта
 • Посребрени корпус и глава
 • Позлатен усник
 • Затворени клапни
 • Оffset G механизам
 • Е – механика
 • C – стапало
 • Вклучително вискоквалитетна оригинална Yamaha футрола
 • Палка за чистење

Дополнителни информации

Марка

Yamaha

Состојба

Половна